4/B Sözleşmeli Personel Alımı Sonuçları

Üniversitemiz Rektörlüğünde (Giderleri Özel Bütçeden karşılanmak üzere ) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar'da yer alan ek 2. maddenin (b) fıkrasına göre 21 Haziran 2019 tarihinde ilan edilen ilana başvuran adayların değerlendirme sonuçlar ekte yayımlanmıştır.

Sözleşmeli pozisyonlara yerleşmeye hak kazanan adayların www.mgu.edu.tr adresinden ilanından itibaren aşağıdaki belirtilen tarihlerde gerekli belgeleri tamamlamak suretiyle Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırmasının tamamlanmasına müteakip sözleşme imzalattırılacaktır.
Asıl olarak yerleşmeye hak kazananlardan belgelerini süresi içerisinde teslim etmeyenler bu haklarından vazgeçmiş sayılırlar.

Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Asil olarak yerleşmeye hak kazananlardan İstenilen Belgeler:
1- Yerleştirmeye Dair Başvuru Dilekçesi tıklayınız.
2- Sağlık Kurulu Raporu (Üniversite hastaneleri veya tam teşekküllü devlet hastanelerinden alınmış)
3- Fotoğraf (4 Adet)
4- Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu  tıklayınız.
Not: Adayların Mezuniyet evraklarının asıllarını belge tesliminde yanında bulundurmaları gerekmektedir

Evrak Teslim Tarihleri :16 Temmuz – 24 Temmuz 2019 tarihleri arası.
Bilgi İçin Tel: 0.312.486 1619

BAŞVURU SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ…

KÜTÜPHANE
SENATO