ANKARA MÜZİK VE GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ YARI ZAMANLI MÜZİK EĞİTİMİ PROGRAMINA KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN LİSTESİ

Değerli Velilerimiz,

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Yarı Zamanlı Müzik Eğitimi Programına kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizin listesi hazırlanmıştır. Kesin kayıtlar 13-17 Eylül 2021 tarihleri arasında alınacaktır.

Dönemlik eğitim ücreti 3000 TLdir.

Kesin kayıt yaptıracak adayların Resmi Sağlık Kuruluşları veya tam teşekküllü bir hastanede yapılacak sağlık kontrolünden geçerek sağlık raporu almaları gerekmektedir.

Kesin kayıt için gerekli belgeler:

-Dönemlik eğitim ücretinin yatırıldığına dair Dekont

-Sağlık Raporu

*Gerekli belgeler 13-17 Eylül 2021 tarihleri arasında Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi İcra Sanatları Fakültesi Yarı Zamanlı Eğitim Koordinatörlüğü tarafından elden teslim alınacaktır.

Hesap bilgileri:

Banka: Halk Bankası Merkez Şube

Hesap Numarası: 44100012

Alıcı Açıklama: Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi İcra Sanatları Fakültesi

İBAN: TR69 0001 2009 1940 0044 1000 12

Şube Kodu: 194

Şube Adı: Merkez Şube

Sanata, içtenlikle verdiğiniz destekler için teşekkür eder, geleceğin parlayan yıldızlarını şimdiden kutlarız.