KURA ÇEKİMİNE KATILACAKLARIN LİSTESİ

DUYURU

Rektörlüğümüz birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu ve ilgili yönetmelik hükümleri kapsamında çalıştırılmak üzere İŞKUR üzerinden işçi alımına çıkılmış olup, ilanımız 15.04.2019 tarihli Resmi Gazetede; ayrıca 15 - 19 Nisan 2019 tarih aralığında Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinde, Kurumumuz resmi internet sitesinde yayımlanmıştır. Yine 15 - 19 Nisan 2019 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden ilan edilerek başvurular alınmıştır.

İlanımızın BELGE TESLİM TARİHİ VE YERİ başlıklı bölümünde;

“İŞKUR tarafından bildirilen nihai listede yer alan adaylar istenen belgeleri 25/04/2019 - 26/04/2019 tarihleri arasında Turan Güneş Bulvarı Yukarı Dikmen Mahallesi, 648. Cadde, No:4 06550 Oran Çankaya/ ANKARA adresinde bulunan Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne elden teslim edeceklerdir. Yukarıda belirtilen tarih aralığında belgelerini teslim etmeyen yada eksik teslim edenler kura çekimine ve sözlü mülakata alınmayacaktır.” denilmiştir.

Buna istinaden; 25 – 26 Nisan 2019 tarihleri arasında yukarıda belirtilen adreste Belge Teslim Komisyonu tarafından ilanda istenen belgeler adaylardan imza karşılığı teslim alınmıştır. Teslim alınan belgeler Evrak Kontrol Komisyonu tarafından unvan bazında ilanda belirtilen şartlar çerçevesinde incelenmiştir. Yapılan inceleme sonucunda kura çekimine ve/veya sözlü mülakata alınacak olan adayların listesi ekte belirtilmiştir.

Listelere itirazların 02.05.2019 saat:17:30’ a kadar yazılı olarak yapılması gerekmektedir.

Yapılan inceleme sonucunda kura çekimine katılacak kesin liste belirlenmiştir.

Kura Tarihi ve Saati : 03.05.2019 – 10.00

Kura Yeri : Turan Güneş Bulvarı Yukarı Dikmen Mahallesi, 648. Cadde, No:4 06550 Oran Çankaya/Ankara

TEMİZLİK GÖREVLİSİ KURAYA KATILACAKLARIN LİSTESİ

GÜVENLİK GÖREVLİSİ KURAYA KATIALCAKLAR LİSTESİ