SÜREKLİ İŞCİ ALIM İLANI KURA SONUÇLARI

Üniversitemizde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin (D) fıkrası hükümleri uyarınca 4857 sayılı İş Kanununa tabi Sürekli İşçi alımı için 27.12.2019 tarihinde saat 10:00’da Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörlük Binası Konferans Salonunda Ankara 25. Noterliği tarafından kura çekilişi yapılmıştır.

Kura neticesinde alınacak personel sayısının 4 katı kadar aday asil ve yedek olarak belirlenmiştir.

Sırasıyla Mekatronik Bakım Onarımcısı, Argon Kaynakçısı, Güvenlik Görevlisi, Temizlik Görevlisi mülakata alınacaktır.
Mülakat sınavının tarihi, yeri ve saati aşağıda belirtilmiştir.

SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER

MÜLAKAT TARİHİ : 06 Ocak 2020

SAATİ : 09:30

YER : Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörlük Binası Konferans Salonu

AÇIKLAMALAR

1- Yalnızca asıl adaylar mülakata alınacaktır.
2- Mülakatta hazır bulunmayan asil adaylar mülakat hakkını kaybedecektir.
3- Adayların T.C. Kimlik Belgelerini yanında bulundurmaları gerekmektedir.
4- Asil adaylar arasından seçim yapılamaması durumunda yedek adaylar mülakata davet edileceklerdir.

Bu duyuru resmi tebligat niteliğindedir. İlgililere ayrıca tebliğ edilmeyecektir.

İlgililere Duyurulur…

KÜTÜPHANE