SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI İÇİN 25-26 NİSAN'DA GETİRİLECEK BELGELER

DUYURU

Rektörlüğümüz birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu ve ilgili yönetmelik hükümleri kapsamında çalıştırılmak üzere İŞKUR üzerinden işçi alımına çıkılmış olup, ilanımız 15.04.2019 tarihli Resmi Gazetede; ayrıca 15 - 19 Nisan 2019 tarih aralığında Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinde, Kurumumuz resmi internet sitesinde yayımlanmıştır. Yine 15 - 19 Nisan 2019 tarih aralığında İŞKUR üzerinden ilan edilerek başvurular alınmıştır.

İlanımızın BELGE TESLİM TARİHİ VE YERİ başlıklı bölümünde;

“İŞKUR tarafından bildirilen nihai listede yer alan adaylar istenen belgeleri 25/04/2019 - 26/04/2019 tarihleri arasında Turan Güneş Bulvarı Yukarı Dikmen Mahallesi, 648. Cadde, No:4 06550 Oran Çankaya/ ANKARA adresinde bulunan Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne şahsen teslim edeceklerdir. Yukarıda belirtilen tarih aralığında belgelerini teslim etmeyen yada eksik teslim edenler kura çekimine ve sözlü mülakata alınmayacaktır.” denilmiştir.

Bu kapsamda istenen evraklar;

TEMİZLİK GÖREVLİSİ İÇİN BAŞVURANLAR;

• Adli Sicil Kaydı (E-Devlet Çıktısı Kabul Edilecektir.)
  • Erkek Adaylar İçin Askerlik Durum Belgesi (E-Devlet Çıktısı Kabul Edilecektir.)

GÜVENLİK GÖREVLİSİ İÇİN BAŞVURANLAR;

• Adli Sicil Kaydı (E-Devlet Çıktısı Kabul Edilecektir.)
  • 5188 sayılı Kanun gereği Valilik tarafından düzenlenen özel güvenlik kimlik kartı fotokopisi (Aslı Adayın Yanında Olacaktır.)

ISITMA VE HAVALANDIRMA CİHAZI OPERATÖRÜ

• Adli Sicil Kaydı (E-Devlet Çıktısı Kabul Edilecektir.)
  • En az 8 (Sekiz) yıllık iş deneyimini gösterir SGK hizmet dökümü ve deneyimini çalıştığı işyerinden alınacak çalışma belgesi ile belgelendirmek
  • Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından yetkilendirilen kurumlardan alınan Isıtma ve Doğalgaz İç Tesisat Yapım, Doğalgaz Çelik Boru Kaynakçısı ve Doğalgaz Polietilen Boru Kaynakçısı sertifikalarının fotokopisi.

BİLGİSAYAR TEKNOLOJİLERİ TEKNİSYENİ

• Öğretim Kurumlarının Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama ile ilgili bölümlerinden mezun olduğunu gösteren En az Lise diploması fotokopisi  (Aslı Adayın Yanında Olacaktır.)
  • Adli Sicil Kaydı (E-Devlet Çıktısı Kabul Edilecektir.)
  • En az 2 (iki) yıllık iş deneyimini gösterir SGK hizmet dökümü ve deneyimini çalıştığı işyerinden alınacak çalışma belgesi ile belgelendirmek
  • TUBİTAK ULAKBİM tarafından düzenlenen Pardus ve GNU/LINUX Sistem Yönetimi Eğitimi Sertifikasının fotokopisi
  • IP Güvenlik Kamera sistemleri güvenlik sertifikası fotokopisi

ELEKTRİKÇİ (Genel)

• Öğretim Kurumlarının Elektrik ve Elektronik ile ilgili bölümlerinden mezun olduğunu gösterenEn az Lise diploması fotokopisi (Aslı Adayın Yanında Olacaktır.)
  • Adli Sicil Kaydı (E-Devlet Çıktısı Kabul Edilecektir.)
  • En az 10 (On) yıllık iş deneyimini gösterir SGK hizmet dökümü ve deneyimini çalıştığı işyerinden alınacak çalışma belgesi ile belgelendirmek

BAHÇIVAN İÇİN ARANAN ÖZEL ŞARTLAR

• Adli Sicil Kaydı (E-Devlet Çıktısı Kabul Edilecektir.)
  • Bahçıvan olarak en az 5 (beş) yıllık iş deneyimini gösterir SGK hizmet dökümü ve deneyimini çalıştığı işyerinden alınacak çalışma belgesi ile belgelendirmek

ŞOFÖR İÇİN ARANAN ÖZEL ŞARTLAR

• Adli Sicil Kaydı (E-Devlet Çıktısı Kabul Edilecektir.)
  • Src 2 ve Src 4 Belge fotokopisi (Aslı Adayın Yanında Olacaktır.)
  • En az D sınıfı ehliyet fotokopisi (Aslı Adayın Yanında Olacaktır.)

TEMİZLİK GÖREVLİSİ OLARAK İSTİHDAM EDİLECEK OLAN ENGELLİ İŞÇİ İÇİN ARANAN ÖZEL ŞARTLAR

• Adli Sicil Kaydı (E-Devlet Çıktısı Kabul Edilecektir.)
  • Engelli işçi olarak çalışma talebinde bulunanların en az %40 engelli olduğuna dair tam teşekküllü sağlık kurulundan alınan sağlık raporu fotokopisi (Aslı Adayın Yanında Olacaktır.)

TEMİZLİK GÖREVLİSİ OLARAK İSTİHDAM EDİLECEK OLAN ESKİ HÜKÜMLÜ VEYA TERÖRLE MÜCADELEDE MALUL SAYILMAYACAK ŞEKİLDE YARALANANLAR İÇİN ARANAN ÖZEL ŞARTLAR

• En az İlköğretim diploması fotokopisi (Aslı Adayın Yanında Olacaktır.)
  • Adli Sicil Kaydı (E-Devlet Çıktısı Kabul Edilecektir.)
  • Terörle mücadelede yaralandığını gösteren komutanlık yazısı
  • Eski hükümlü olarak başvuranlar için ise İlgili Savcılıkça düzenlenmiş olan Eski hükümlülük belgesi
KÜTÜPHANE
SENATO