SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI İÇİN MÜLAKAT TARİHLERİ VE YERİ BELİRLENMİŞTİR.

DUYURU

Rektörlüğümüz birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu ve ilgili yönetmelik hükümleri kapsamında çalıştırılmak üzere sürekli işçi alımı için  03.05.2019 tarihinde saat:10.00’da, Turan Güneş Bulvarı Yukarı Dikmen Mahallesi, 648. Cadde, No:4 06550 Oran Çankaya/ ANKARA adresinde bulunan Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde T.C. Ankara 25. Noterliği huzurunda kura çekilişi yapılmıştır. Kura neticesinde mülakata girmeye hak kazanan asil ve yedek listeler oluşturularak Üniversitemiz Resmi internet sitesinde duyurulmuştur.

Buna istinaden, Mülakata (sözlü sınav) katılacak olan adaylara ilişkin mülakat tarihleri ve yeri belirlenmiştir.

İlanımızın ARANAN ÖZEL ŞARTLAR başlıklı bölümünde;

İŞ-KUR tarafından bildirilen listelerden kura çekimi sonrası 4 katı aday mülakata alınacaktır; denilmiştir.

Mülakata girecek adayların T.C. kimlik kartını yanlarında bulundurmaları zorunludur.

Asil olarak belirlenen 4 katı aday mülakata katılacak olup;

Temizlik Personeli mülakat tarihleri ve yeri için lütfen tıklayınız.

Güvenlik Personeli mülakat tarihleri ve yeri için lütfen tıklayınız.

Şoför mülakat tarihleri ve yeri için lütfen tıklayınız.

Elektrikçi mülakat tarihleri ve yeri için lütfen tıklayınız.

Engelli Personel (Temizlik Görevlisi) mülakat tarihleri ve yeri için lütfen tıklayınız.

Eski Hükümlü ve Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralanan Personel (Temizlik Görevlisi) mülakat tarihleri ve yeri için lütfen tıklayınız.

Bilgisayar (Teknisyen) mülakat tarihleri ve yeri için lütfen tıklayınız.

Isıtma ve Havalandırma  Operatörü mülakat tarihleri ve yeri için lütfen tıklayınız.

KÜTÜPHANE
SENATO