SÜREKLİ İŞÇİ ALIMINA İLİŞKİN OLARAK ATAMALARI YAPILABİLECEK DURUMDA OLANLARA İLİŞKİN DUYURU

26.10.20109 Duyuru
DUYURU

Rektörlüğümüz birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu ve ilgili yönetmelik hükümleri kapsamında çalıştırılmak üzere sürekli işçi alımı işlemleri iş takvimine uygun olarak sürdürülmektedir. Bu kapsamda Güvenlik Soruşturması ve Arşiv araştırmaları sonuçlanarak; şahsen başvurması halinde (31.05.2019 tarihinde yayımlanan ilan) ataması yapılabilecek personelin isim listesi aşağıda paylaşılmıştır. Listede ismi yer alan adayın 30.10.2019 tarihinde saat:10.00’da (Adres: Turan Güneş Bulvarı Yukarı Dikmen Mahallesi, 648. Cadde, No:4 06550 Oran Çankaya/Ankara) Üniversitemizde hazır bulunması ve beraberinde aşağıda listelenen belgeleri getirmesi gerekmektedir.

İş bu ilan ilgililere tebligat yerine geçecek olup adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Belirtilen tarihte hazır bulunmayanlar haklarından feragat etmiş sayılacak ve bu sınava yönelik hak talebinde bulunamayacaklardır.

İSTENEN BELGELER (e-Devlet’ten alınacak evraklar geçerli sayılacaktır)

NÜFUS CÜZDANI FOTOKOPİSİ
   SABIKA KAYDI
   SAĞLIK RAPORU