SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI-NOTER ÇEKİLİŞ SONUCU MÜLAKATA HAK KAZANAN ADAYLAR LİSTESİ

DUYURU

Rektörlüğümüz birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu ve ilgili yönetmelik hükümleri kapsamında çalıştırılmak üzere İŞKUR üzerinden işçi alımına çıkılmış olup, İlanımızın BELGE TESLİM TARİHİ VE YERİ başlıklı bölümünde;   “İŞKUR tarafından bildirilen nihai listede yer alan adaylar istenen belgeleri 25/04/2019 - 26/04/2019 tarihleri arasında Turan Güneş Bulvarı Yukarı Dikmen Mahallesi, 648. Cadde, No:4 06550 Oran Çankaya/ ANKARA adresinde bulunan Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne şahsen teslim edeceklerdir. Yukarıda belirtilen tarih aralığında belgelerini teslim etmeyen yada eksik teslim edenler kura çekimine ve sözlü mülakata alınmayacaktır.” denilmiştir.

Buna istinaden; 25 - 26 Nisan 2019 tarih aralığında yukarıda belirtilen Üniversitemiz adresinde Belge Teslim Komisyonu tarafından ilanda istenen belgeler adaylardan imza karşılığı teslim alınmıştır. Teslim alınan belgeler Evrak Kontrol Komisyonu tarafından unvan bazında ilanda belirtilen şartlar çerçevesinde incelenmiştir. Yapılan inceleme sonucunda kura çekimine ve/veya sözlü mülakata alınacak olan adayların listesi yayımlanarak, listelere itirazlar 02.05.2019 saat:17:30’ a kadar alınmıştır.

03.05.2019 tarihinde saat:10.00’da, Turan Güneş Bulvarı Yukarı Dikmen Mahallesi, 648. Cadde, No:4 06550 Oran Çankaya/ ANKARA adresinde bulunan Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde T.C. Ankara 25. Noterliği huzurunda kura çekilişi yapılmıştır. Kura neticesinde mülakata girmeye hak kazanan asil ve yedek listeler belirlenmiştir.

Mülakat tarihi ve yeri Üniversitemiz resmi internet sitesinde daha sonra duyurulacaktır.

Temizlik Personeli Asil – Yedek Kura sonuçları için lütfen tıklayınız.

Güvenlik Personeli Asil – Yedek Kura sonuçları için lütfen tıklayınız.

Şoför ASİl-Yedek Kura sonuçları için lütfen tıklayınız.

Elektrikçi ASİl-Yedek Kura sonuçları için lütfen tıklayınız.

Engelli Personel (Temizlik Görevlisi) Asil – Yedek Kura sonuçları için lütfen tıklayınız.

Eski Hükümlü ve Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralanan Personel (Temizlik Görevlisi) Kura sonuçları için lütfen tıklayınız.

Bilgisayar (Teknisyen)Kura sonuçları için lütfen tıklayınız.

Isıtma ve Havalandırma  Operatörü Kura sonuçları için lütfen tıklayınız.

KÜTÜPHANE
SENATO