ÂŞIKLIK GELENEĞİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (AGEM) MÜDÜRÜ PROF. DR. GÖKHAN EKİM, DUAYEN HALK BİLİMCİ PROF. DR. HAYRETTİN İVGİN’İ BÜROSUNDA ZİYARET ETTİ

Etkinlik Tarihi: 02-06-2022

Âşıklık Geleneği Uygulama ve Araştırma Merkezi (AGEM) Müdürü Prof. Dr. Gökhan Ekim, duayen halk bilimci Prof. Dr. Hayrettin İvgin’i bürosunda ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında araştırmacı yazar Metin Turan, âşık Selahattin Dündar ve âşık Mustafa Bilir ile birlikte âşıklık geleneğiyle ilgili sorunların çözülmesi hakkında ve bundan sonra yapılacak olan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.