YÜKSEKÖĞRETİM KALİTE BULUŞMALARINDA “DEĞİŞİM YÖNETİMİNDE GELECEK SENARYOLARININ KULLANIMI” KONUSU ELE ALINDI

Etkinlik Tarihi: 19-09-2022

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından organize edilen Kalite Buluşmalarının ikinci serisi, Karabük Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanlığı görevini yürüten, aynı zamanda Gelecek Okuryazarlığı UNESCO Kürsü Başkanı olan Prof. Dr. Elif Çepni’nin katkı ve katılımlarıyla “Değişim Yönetiminde Gelecek Senaryolarının Kullanımı” başlığı altında gerçekleştirildi.

Devlet ve vakıf üniversite Rektörlerinin, Rektör Yardımcılarının, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) adına görev yapan Değerlendirme Takımı Başkanlarının, YÖKAK yetkililerinin ve Kalite Koordinatörlerinin yoğun katılım gösterdiği çevrimiçi etkinlik, YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Muhsin Kar’ın açılış konuşması ile başladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Erhan ÖZDEN’in de bulunduğu bu toplantıda, çok sayıda katılımcı söz olarak görüş, öneri ve temennilerini iletme fırsatı bulmuştur.