2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA DUYURUSU

T.C.
ANKARA MÜZİK VE GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI

2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA DUYURUSU

1- Üniversitemizde 2021-2022 yılı eğitim döneminde Kısmi Zamanlı Öğrenci çalıştırılmaya başlanılacaktır.

2- Birimimizde kısmi zamanlı çalışmak isteyen öğrenciler, “Kısmi Zamanlı Öğrenci Başvuru ve Değerlendirme Formu” nu doldurarak başvurularını şahsen Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığına yapmaları gerekmektedir.

3- Başvuruların değerlendirmesi, Komisyon tarafından yapılacak ve değerlendirme sonucu belirlenen öğrenci isimleri Üniversitemiz web sayfasından duyurulacaktır.

4- Yabancı Uyruklu öğrenciler kısmi zamanlı öğrenci olarak yönerge gereği çalıştırılamamaktadır.

5- Öğrencilerimiz “Kısmi Zamanlı Öğrenci Başvuru ve Değerlendirme Formu”nu aşağıdan indirebilir veya kütüphane çalışma ofisinden temin edebilirler.

SON BAŞVURU TARİHİ: 18/10/2021 Pazartesi Günü (Mesai bitimine kadar)

Ek Belgeler:

DOKÜMAN YÜKLEME VE TEMEL AYARLAR KILAVUZU