MÜZİK VE GÜZEL SANATLAR EĞİTİM FAKÜLTESİ SANAT GALERİSİ AÇILIŞI VE ÖĞRETİM ELEMANLARI KARMA SERGİSİ

Müzik ve Güzel Sanatlar Eğitim Fakültesi Sanat Galerisi’nin açılışı kapsamında RAĞMEN isimli karma sergi 5-9 Ekim 2020 tarihleri arasında izlenebilecektir.

MGÜ Sanat Galerisi 5 Ekim Pazartesi günü saat 14.00'de yapılacak törenle hizmete girecek olup, sanat galerimizde yer alacak ilk sergide MGÜ Müzik ve Güzel Sanatlar Eğitim Fakültesi, Görsel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim elemanlarının eserleri sergilenecektir.

Sergi açılışı, Rektörümüz Prof. Erol Parlak ve Sanatçı Ahmet Güneştekin tarafından yapılacaktır.

"RAĞMEN" adlı karma sergimizi 9 Ekim Cuma günü mesai bitimine kadar ziyaret edebilirsiniz.

Sergimize davetlisiniz.

SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ