“23 NİSAN ÇOCUK ŞARKISI SÖZ VE BESTE YARIŞMASI” SONUÇLARI AÇIKLANIYOR!

Haber Tarihi: 26-04-2022

“23 NİSAN ÇOCUK ŞARKISI SÖZ VE BESTE YARIŞMASI” SONUÇLARI AÇIKLANIYOR!

Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 102. yılını kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla TBMM Başkanlığı ve Üniversitemiz işbirliği ile düzenlenen yarışmamızın ödülleri 29 Nisan 2022 Cuma günü saat 11.00’de TBMM’de gerçekleşecek törende sahiplerini bulacak.

Türkiye'nin dört bir tarafından 487 başvuru yapılan “23 Nisan Çocuk Şarkısı Söz ve Beste Yarışması” ile keyifle söylenen 23 Nisan çocuk şarkılarının arasına yenileri eklenecek.

TBMM’nin açılış ruhunu yansıtacak, şarkı sözü ve bestelerin üretilmesi ve özgün eserler ortaya çıkmasının amaçlandığı yarışmada, birinciye 25 bin, ikinciye 20 bin, üçüncüye ise 15 bin lira para ödülü verilecek. Mansiyon ödülü ise 5 bin lira olacak.