KARİYER GELİŞTİRME, UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ SOSYAL MEDYA SOHBETLERİ 'CEM ESEN'İN FLÜT ESERLERİ VE SON ÇIKARDIĞI 'FLUTOPIA' ALBÜMÜ ÜZERİNE SÖYLEŞİ'

Haber Tarihi: 30-03-2021

FLUTOPIA

Üniversitemiz Kariyer Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi Sosyal Medya Sohbetleri kapsamında Cem Esen’in flüt eserleri ve son çıkardığı “Flutopia” albümü üzerine bir söyleşi düzenlenecektir.

Üniversitemiz İcra Sanatları Fakültesi Çalgı Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Ceyla Ganiyeva moderatörlüğünde, 5 Nisan pazartesi günü saat 18:00'de “Flutopia” isimli söyleşi gerçekleşecektir.

Söyleşiye genç yaşta birçok başarı yakalamış, Türkiye’nin önde gelen flüt sanatçısı aynı zamanda Uludağ Üniversitesi Üfleme ve Vurma Çalgılar Anasanat Dalı Başkanı olan Prof. Cem Önertürk’ün ve öğrenimini Almaya Hannover’de sürdüren Cem Esen’in katılımlarıyla yapılacaktır.

Söyleşimiz Cem Esen’in son çıkardığı “Flutopia” albümünün değerlendirmeleri yer alacaktır.

Programa, genç bir bestecinin zihnindeki hayal dünyasına, değerli flüt sanatçımız Prof. Cem Önertürk’ün de fikirleriyle katılmak isteyen herkesi bekleriz.

ETKİNLİK TARİHİ VE SAATİ

Tarih: 05 Nisan 2021