“CLAPİELLO TRİO KONSERİ” GERÇEKLEŞTİ

Haber Tarihi: 05-11-2021
“CLAPİELLO TRİO KONSERİ” GERÇEKLEŞTİ

"Clapiello Trio Konseri" Üniversitemiz İcra Sanatları Fakültesi Öğr. Üyesi Doç. Dr. Pınar Turan (Viyolonsel), Öğr. Üyesi Dr. Aslı Ceren Yıldırım(Piyano) ve Tolga Yüksel tarafından 05.11.2021 saat 14.30’da Üniversitemiz İcra Sanatları Fakültesi 206’nolu Konser Salonunda gerçekleştirildi.

Büyük beğeni toplayan konser Danimarkalı romantik dönem bestecisi olan Emil Hartmann’ dan Idylle- Andante-Allegro, Romance – Andante, Rondo - Finale – Allegro icraları ile başladı. Emil Hartmann’ın ardından İsviçreli besteci Paul Juon’un Réverie, Homureske, Elégie, Danse Phantastique eserleri ile devam eden konser Arjantinli bandoneoncu ve Tango Nuevo'nun kurucusu Astor Piazzola’nın Spring, Summer, Autumn, Winter eserleri ile son buldu.

FOTOĞRAF GALERİSİ