ÖĞRENCİMİZ BURAK BOZTEKE ULUSLARARASI GÖRME ENGELLİLER ŞARKI YARIŞMASI’NDA TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU!

Haber Tarihi: 04-05-2021

Müzik Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi birinci sınıf öğrencimiz Burak BOZTEKE VIEWS International (Görme Engelliler Eğitim ve İş Desteği Derneği) ve DBSV (Almanya Körler Federasyonu) tarafından düzenlenen Uluslararası Görme Engelliler Şarkı Yarışması’na sözü, müziği ve düzenlemesi kendisine ait olan ‘ZAMAN’ adlı eserle katılmış ve Türkiye Seçmeleri’nde birinci olmuştur.

21 mayıs 2021 tarihinde Türkiye, İtalya, Danimarka, Fransa, Litvanya, Rusya, Polonya, Bulgaristan, Güney Kıbrıs Rum Kesimi, Romanya, Çek Cumhuriyeti, Belçika, Almanya, İngiltere, Mauritius, İspanya, Yunanistan ve İsveç'ten şarkıların yarışacağı uluslararası etkinlikte ülkemizi temsil edecek öğrencimize başarılar diliyoruz.