ÖĞRENCİMİZ TUNA’DAN GURURLANDIRAN BAŞARI !

Haber Tarihi: 10-10-2021
ÖĞRENCİMİZ TUNA’DAN GURURLANDIRAN BAŞARI!

ÖĞRENCİMİZ TUNA’DAN GURURLANDIRAN BAŞARI !

İcra Sanatları Fakültemiz Piyano öğrencisi Tuna Yeşil 2. Gülsin Onay Piyano Festivali kapsamında düzenlenen yarışmada birincilik ödülü kazandı.

Katıldığı yarışmalarda aldığı başarılarla birçok kez bizleri gururlandıran İcra Sanatları Fakültemiz Piyano öğrencisi Tuna Yeşil 2. Gülsin Onay Piyano Festivali kapsamında düzenlenen yarışmada da birincilik ödülü kazanarak bizlere büyük bir mutluluk yaşattı.

2. Gülsin Onay Piyano Festivali bu yıl Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) ve Kıbrıs Polifonik Korolar Derneği işbirliğinde, Türk piyanist Verda Erman'ın anısına gerçekleştirildi.

Öğrencimiz Tuna Yeşil 17-21 yaş kategorisinde sergilediği mükemmel icrası ile çok sayıda yarışmacının önünde yer almayı başardı.

Öğrencimize ve bu kıymetli başarıda büyük emeği olan öğretim üyemiz Doç. Tayfun İlhan’a teşekkür ederiz.