ULUSLARARASI YARIŞMALAR, KAZANDIĞI ÖDÜLLER, YARIŞMA KOÇLUĞU, BESTELEDİĞİ ÖDÜLLÜ ESERLER İLE DOÇ. HAKAN HALİT TURGAY

Haber Tarihi: 22-06-2021

Üniversitemiz Kariyer Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen Dr. Öğr. Üyesi Ceyla Ganiyeva moderatörlüğünde Doç. Hakan Halit Turgay’ın konuk olduğu “Uluslararası Yarışmalar, Kazandığı Ödüller, Yarışma Koçluğu, Bestelediği Ödüllü Eserler” isimli söyleşi gerçekleştirildi.

Üniversitemiz İcra Sanatları Fakültesi Çalgı Bölüm Başkanı ve Dekan Yardımcısı Doç. Hakan Halit Turgay’ın konuk olarak katıldığı söyleşide, kendisinin 33 senelik akademisyenlik hayatı ele alındı.

Akademisyenlik kimliğinin yanı sıra aynı zamanda hem solist olarak hem de besteci olarak profesyonel hayatına devam eden Doç. Hakan Halit Turgay günümüzün en ünlü flüt sanatçıları arasında yer almaktadır.

Yetiştirdiği öğrencileri uluslararası yarışmalarda ödüller alırken aynı zamanda bestelediği eserlerle de birçok ödül kazanmıştır.

Moderatörlüğünü Üniversitemiz İcra Sanatları Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Ceyla Ganiyeva’nın üstlendiği programda; sanat, sanatçı ve akademisyenlik üzerine yöneltilen sorular Doç. Hakan Halit Turgay tarafından cevaplandırıldı.