ÜNİVERSİTEMİZDE GÜNÜMÜZ KITA AVRUPASINDA ETNOMÜZİKOLOJİ: ALAN, YÖNTEM VE TEORİK YAKLAŞIMLAR İSİMLİ SÖYLEŞİ GERÇEKLEŞTİ

Haber Tarihi: 26-12-2022

Üniversitemiz Müzikoloji Topluluğu tarafından düzenlenen “Günümüz Kıta Avrupasında Etnomüzikoloji: Alan, Yöntem ve Teorik Yaklaşımlar” başlıklı söyleşide Viyana Müzik ve Sahne Sanatları Üniversitesi Halk Müziği Araştırmaları ve Etnomüzikoloji Bölümü Arşiv Başkanı Hande Sağlam konuğumuz oldu.

Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Barış Karaelma ve Prof. Dr. Zafer Kurtaslan‘ın katılımlarıyla 19 Aralık 2022 tarihinde Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleşen etkinlikte konuğumuz Hande Sağlam ve Müzikoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Okan Murat Öztürk kıymetli bilgiler paylaştı.

Üniversitemiz öğretim elemanları ve öğrencilerimiz tarafından yoğun ilgi gören konferans, teşekkür belgesi takdimi ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.