Basın ve Halkla İlişkiler Birimi

Büro Personeli

Grafiker

Hakkında

2018 yılında Basın ve Halkla İlişkiler Birimi adı altında kurulmuştur. Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesini gerek ulusal gerekse yerel medya ile iletişimini koordine etmek, Rektörlüğün gerek kurum içi gerekse kurum dışı sosyal sorumluluk projelerinin yürütücülüğünü yapmak, Üniversitenin şehirdeki diğer kurum ve kuruluşlarla etkin şekilde iletişimini sağlamak ilk hedefimiz. Üniversitemizi gerek ülke gerekse şehrin dinamikleri ile bir araya getirmek, kurumsal kimlik ve algı yaratılmasına dönük her türlü faaliyeti yürütmeyi amaçlamaktadır.

Misyon

Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesinin gerek kurum içi gerekse kurum dışına yönelik her türlü iletişim, organizasyon faaliyetlerini gerçekleştirmek amacıyla sosyal, kültürel, eğitsel, görsel ve bilimsel gelişime yönelik tüm faaliyetleri en iyi şekilde duyurmaktır.

Vizyon

Yerel, bölgesel, ulusal ve küresel ölçekte müzik ve güzel sanatlar alanlarında yarışan bir üniversite haline getirmek, gerek kurum içi gerekse kurum dışına yönelik her türlü iletişim organizasyonunu gerçekleştirmek. Toplumda Üniversitemizle ilgili farkındalık ve fark yaratacak sosyal, kültürel, eğitsel, sanatsal, görsel ve bilimsel gelişime yönelik tüm faaliyetleri en iyi şekilde duyurarak, toplum-üniversite birlikteliğini daha etkin sağlamaya yönelik organizasyonlar gerçekleştirmektir.

KÜTÜPHANE
HAFTANIN